woensdag 1 augustus 2012

Nagellaknieuws van augustus

Het is vandaag 1 augustus en dat betekent dat er een nieuwe maand is aangebroken, met nieuwe nagellakcollecties! Vanaf nu probeer ik elke maand een post te maken met nagellaknieuws van de maand over de bekendste merken (ook alle dure merken, dat vind ik zelf gewoon altijd leuk om naar te kijken). :) Zodat jullie net als ik kwijlend achter de computer kunnen zitten, haha. Ik zou het ook best van alle make-up willen doen, maar dat is praktisch onmogelijk!



Ik hoef jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen dat Essence haar assortiment gaat vernieuwen. Veel nagellak was de afgelopen tijd 50% korting - misschien maar goed voor mijn portemonnee ook dat ik op vakantie was - dus als je nu een lakje als cadeautje voor iemand wil kopen, loop je waarschijnlijk tegen een leeg schap aan. Half augustus liggen de nieuwe Colour&Go-nagellakjes in de winkel. Dat wil zeggen: een nieuwe formule ('gel-shine'-effect, snel drogen en perfect dekken), nieuwe prijs (€1,59), nieuwe flesjes (zie hieronder, plus als het goed is een nieuw kwastje) met nieuwe aantal ml inhoud (8 ml) en een aantal nieuwe kleurtjes (zie hieronder). Klinkt leuk, niet? Overigens worden de lakjes dan duurder, maar qua prijs-inhoud-verhouding eigenlijk goedkoper. Ze gaan van €0,258 p/ml namelijk naar €0,19875  p/ml, haha. :)
Er zullen nu nog 44 kleuren te verkrijgen zijn, en 6 nude lakjes (daarvan verdwijnt alleen 05, Toffee to go).
 Absolute Pure - Sparkling Water Lily - Space Queen - Sweet As Candy - Party Princess - Free Hughs -Naughty & Pink - Ultimate Pink - Off To Miami - Modern Romance - English Rose - Time For Romance - Do You Speak Love - Femme Fatal - Redvolution - Gorgeous Bling Bling - I’m So Very

 Little Miss Sunrise - Boho Chic Cookie Love - Gold Fever - Chic Reloaded 1000 Miles Away - Wanna Say Hello - Absolutely Blue - Date In The Moonlight - Let’s Get Lost - The Boy Next Door What’s My Name - Ballerina’s Charm - Break Through - Oh My Glitter! Stuck On You - I’m Bluetiful! -Love’s Recipe - Wanna Be You Sunshine



L.O.L Walk On The Wild Side - Go Bold! - Icy Princess - Grey-t To Be Here - I’m The Boss - Black is Back - I Love Bad Boys Hazelnut Cream Pie - Iced Strawberry Cream - Cotton Candy - Iced Latte - Café Olé- Cookies & Cream
(de rode, dikgedrukte kleuren zijn nieuw, de gewone zwarte waren er al, maar worden dus in een nieuw flesje gestoken)

UPDATE: @essence_NL: "we merken dat veel meiden nieuwsgierig zijn naar de nieuwe producten! vanaf sptember komt het nieuwe assortiment in de winkels te liggen :D" Huh?!


Ik dacht in eerste instantie dat de assortimentvernieuwing van Catrice pas in september plaats zou vinden, dat had ik ergens gelezen, maar tot mijn plezier ontdekte ik dat dat ook al deze maand zou zijn! Ook Catrice heeft de afgelopen tijd namelijk een grote korting geplakt op de producten die zouden verdwijnen (helaas niet op allemaal, omdat ze niet net als Essence hun potjes gaan vernieuwen) en daarvoor komen natuurlijk ook weer leuke producten terug. Qua nagellak zijn dat 10 nieuwe kleuren en 1 nieuw nude kleurtje. De Ultimate Nail Lacquers en Ultimate Nudes kosten €2,49. Catrice vernieuwt dus inderdaad ook de rest van het assortiment, Google even op 'Catrice assortiment vernieuwing' of iets dergelijks en tel vast uit hoeveel je moet sparen. ;)
80 No Snow Petrol - 890 How I Matt Your Mother - 900 Steel My Heart - 905 Steel My Soul - 915 George Blueney - 100 Sky & Seine
O, en dan nog wat van Catrice! Ook bij de Limited Edition collectie van augustus/september, de Cucuba collection, zitten natuurlijk een aantal nagellakjes (ook €2,49). En ook hiervoor geldt, bekijk de rest even op internet!


Sunny side - Reggaeton - Salsa Cubana - Havana drum - Take it mint 

875 It's All I Can Blue - 895 I Am a Lob-Star - 910 Oh My Goldness! - 865 Yellow Sub-Mandarin - 870 Copper Cabana - 8



Vanaf half augustus is ook de Germany collection van OPI verkrijgbaar in o.a. alle filialen van Sephora! OPI is echt mijn favoriete merk, de kwaliteit, kleuren en inhoud van de potjes zijn geweldig. Om dan nog maar niet te spreken over de geniale namen! Het is wel jammer dat ze 
€13,95 per stuk zijn, maar je kunt ze ook bestellen in Amerika voor slechts een paar euro (wat helaas wel een beetje meer wordt door de verzendkosten), dus dat is misschien een optie, als het mag van je ouders? :)


 Natuurlijk brengt Dior weer een geweldige collectie uit voor de herfst: de Golden Jungle collectie. De herfstlakjes, vrijwel allemaal bruintinten, zijn vanaf half augustus tijdelijk te koop.

Golden light - Amazonia - Bengale


Nog zo'n herfstcollectie die eigenlijk niet te betalen is maar waar je wel heel lang naar kunt staren: Les Essentiels de Chanel, die eveneens vanaf half augustus te koop zal zijn.

En nog meer leuk nieuws van de kant van de topmerken: vanaf half augustus kunnen we namelijk ook in Nederland eindelijk een deel van het nagellakassortiment van Estée Lauder in Nederland kopen (of alleen bekijken). Alleen in Amsterdam weliswaar, maar toch. De Pure Color nail lacquers van de Beyond Black Collectie en Metal Mania collectie kosten €20,- p.s.


Dit was het dan! Afgezien van de prijs van sommigen, wat vind jij van alle lakjes die vanaf deze maand te koop zijn en hun namen? :) En vind je het leuk om dit elke maand te lezen?

2 opmerkingen:

  1. Leuke manier om de leukste nagellak nieuwtjes te delen! :D Je laat me weer wegkwijlen haha.

    BeantwoordenVerwijderen